Hesteveddeløp for DUMMIES

Hvordan vedde i hesteveddeløp

Folk har satset på hesteveddeløp siden hesteløp har eksistert. Å satse på utfallet av formelle hesteveddeløp kan være morsomt og lønnsomt hvis du vet hva du gjør og kan slå oddsene.

Hvordan du vedder i et hesteløp ifølge dummies

Spill på hesteveddeløp er ikke en komplisert prosedyre. Ofte legger du inn innsatsen din, plukker opp billetten din og river den opp når innsatsen din ikke lønner seg. Men hvis du er heldig – eller dyktig – så kan du ta billetten din tilbake til luken og samle din gevinst. Nedenfor ser du spille-prosedyren trinn for trinn:

– Oppgi navnet på racerbanen.
– Angi hvilket nummer løp du satser på.
– Angi type innsats.
– Du kan satse på en enkelt hest for å vinne, plassere eller vise eller på en kombinasjon av hester.
– Angi nummeret på hesten eller hestene du bruker.
– Sjekk billetten før du forlater vinduet.

Hvor mye ferdigheter trengs det egentlig for å vedde på hesteløp?

Først og fremst handler ikke det å være vellykket i å satse på hester om å vurdere hestekjøtt og bare plukke vinnere. Hesteveddeløp, som å investere, handler om å maksimere avkastning på investeringen. På hvilken som helst dag på banen kunne jeg ikke brydd meg mindre om å være “riktig” eller bare plukke vinnere. Plukke vinnere er lett i mange tilfeller. Det som er nøkkelen er å plukke vinnere hvor sjansene for å vinne er høyere enn oddsen de offentlige betting poolsene har tildelt dem er det virkelige trikset. (Odds: er sannsynligheten for å vinne). Forståelse av verdi og hva som er en god innsats mot en dårlig innsats er nøkkelferdigheten i hestetipping.

En kjent hesteveddeløpspiller sa en gang om å satse på løpene: Du trenger ikke noe ferdighet for å satse på hester, men du trenger mye ferdighet til å være en vinner mesteparten av tiden. Enhver person som har lykkes med å satse på hester i løpet av livet, vil være enig i dette.

Om man derimot er for god til å gamble, kan det dessverre hende selskapene setter opp innsatsbegrensninger. Dette skjedde med Kristian.

CNN skrev i begynnelsen av året om hvilke hesteløp man bør få med seg om man er interessert, artikkelen finner du masse informasjon om alt det beste om hesteveddeløp.

Denne bransjen byr ikke bare gull og grønne skoger. Naturligvis er det i denne bransjen, som i alle andre bransjer med mye penger, alltid noen som prøver å svindle eller tjene uærlig penger. DN dekket dette noen år tilbake. Det viste seg at 16 stk var blitt arrestert i England for å “fikse” 800 hesteløp.

Artikkelen sier at “Hesteveddeløp er en svært populær sport i alle samfunnslag i Storbritannia. Dronning Elizabeth og hennes familie er ofte gjester på galoppbanene, men millioner av alminnelige briter liker også å sette noen pund på hester og følge løpene på fjernsyn.”

I denne saken ble det aldri funnet bevis for anklagene, og de inndratte veddeløpslisensene ble levert tilbake, sa Blake til britisk kringkasting.

Mange av hesteveddeløpene utvikler seg til derimot til å bli reale fyllefester. To år siden skrev dagbladet om hesteløpet i Melbourne. Artikkelen kan leses her, for hesteveddeløpet

Artikkelen beskriver hvordan Melbourne Cup regnes som ett av verdens største galoppløp, men at det ikke bare er hestene og premiepenger som havner i fokus. Løpet skapte i 2016 overskrifter verden over etter en rekke skandaløse bilder av flatfyll inne på arrangørområdet. Nå er flere naturligvis bekymret for utviklingen.

Her kan du lese om Norges svar på Royal Ascot.